KAvnTri, de Symbiosis van Creativity en een Straight Forward Visie

Vol trots, stellen we onze nieuwste realisatie aan het grote publiek voor. Tevens krijgt u een woordje uitleg over het model, onze missie en visie, ons plan van aanpak en de criteria, waaraan ons cliënteel niet mag voldoen. We stimuleren het hokjesdenken en hopen de kloof tussen arm en rijk te vergroten of op z’n minst te bestendigen.

Na een woordje uitleg en wat duiding bij de festiviteiten, ontvangt u uw persoonlijke uitnodiging voor de officiële lanceringsplechtigheid en de vernissage.

Met trots stellen we u ons eerste pièce unique, ontstaan uit de vruchtbare samensmelting van twee toppers: TacK en Täske voor, de fietszadeltas, of handtas met de naam TACKsTASKE.

Deze hippe fietszadeltas is een original co-work of ‘Exclusive Art’. De fietszadeltas, geeft jouw ecologisch duurzame bamboo e-bike, een onovertroffen originele gratificatie. Hij is custom made en voorzien, voor grotere zaken in tackformaat. Met inbegrip van 10 jaar garantie. Dit model wordt in overeenstemming met de ontwerpster Kaat, met de hand klaargestoomd tot een uniek en extra stevig model.
Hij is superpraktisch, veilig en stevig te bevestigen, in een oogwenk en in een handomdraai te monteren, met de smaakvolle chique drukknopen. Door de bijgeleverde trendy, eigentijdse schouderriem wordt deze fietstas een functionele trendy Dandy womangainbbag, een echte musthave voor de actieve 40’ers onder jullie. A Handy & Handsome womaniser.

TACKsTASKE is ook aanpasbaar, naar voorkeur voor vrouwelijke liefhebbers in wit, met nylon als binnenvoering. Andere pastel – of in het oogspringende kleuren, desgewenst. Willen jullie als duo, een meer kinky cominatie samenstellen, kunnen beide zadeltassen, ook uitgevoerd worden in zwarte en witte skai. Met een ‘latex’ geïnspireerde look, à l’ Aguileira, als resultaat. Jullie springen gegarandeerd in het oog, met deze exentrieke, zeer unieke modellen.

Nieuw, dit jaar, is de samenwerking die beklonken is, tussen Täske en de firma Tack, een gevestigde marktspeler in Scandinavische fournituren en bijhorende K.attributen. De toekomstige basismodellen worden, over welgeteld twee weken gelanceerd. Ze zijn in co-creatie ontworpen en werden in een handomdraai klaargestoomd, voor de lancering op 1 juni, aanstaande. Een vliegende start wordt genomen, van zodra de officiële lancering een feit is.

Persoonlijke uitnodigingen hiervoor, werden reeds verstuurd, maar zullen wegens de huidige corona restricties, met enige vertraging, in uw brievenbus gedeponneerd worden. De vernissage met vegan hapjes en 2 Worldshake drankjes van Oxfam, wordt verzorgd door het stadsbestuur, het uitgebreide voorwoord door De Crem Pieter en door de schepen van Culturele- en feestelijke aangelegenheden, gevolgd door de officiële openingsceremonie met keynote van het ondernemende en menslievende Foudersduo L&K, gevolgd door een zeer beknopt woordje van burgervader B. Tommelein in de plaatselijke voertaal. Er kan natuurlijk ook een prijzige zuipkaart worden aangekocht voor de dorstigen die liever een Orval of ander abdijbiertje, willen degusteren met een bordje salami of tapa’s. De opening van de keten, gelegen op de avenue, voor het strand, zal wellicht, ook een boost geven aan de Horeca in de binnenstad.

De volledige winst gaat naar het goede doel voor de ‘Warmste Midweek’ die nu in juni valt en nu eenmalig via Klara, Radio 1 en Radio Noordzee, tot in de huiskamer wordt gebracht. Dit voor luisteraars, waarvoor de toegang tot de festiviteiten wordt geweigerd. De totale som wordt gebruikt voor de voorzieningen van kooien van Faraday in gewapend beton. De projecten worden via openbare aanbesteding toegekend, aan bij voorkeur Poolse bouwfirma’s, in zonevreemde bosrijke gebieden.

Over wie welkom is in deze nieuwe kooien, werd grondig overlegd, in functie van het redden van de staatskas, teneinde de catastrofale verliezen te laten stagneren. Een gat dat per seconde 509 euro groter wordt, tot een krater van 476,385,995 euro. Vandaag een feit.

Ondanks de vergevingsgezindheid en het mededogen van de Founders L&K, werd de waslijst randdebielen helaas, onrealistisch groot. Edoch zal de harde lijn doorgetrokken worden en slapen de debielen desnoods op elkaar. De waslijst, dient diagonaal te worden gelezen.

Melden zich aan en worden gescheiden in rijen van 2: Getromenteerde kunstenaars en artiesten aan de grond, PTSS infantiele en perverse onderofficieren, rolstoelgebruikers zonder armen, verstokte alcoholisten, hangjongeren, verzuurde senioren, blinden, adolecenten van Spermalie, gediagnosticeerde psychiatrische patiënten en gecolloceerden, geestelijken, incompetente ceo’s en directeurs. Nokia 1100 adapten als gebruikers, met nood aan prikkelarme toestellen, lees zenhipsters wier Barbier corona heeft, Borderliners en Narcisten, Feministen, partijvoorzitters en vakbondsafgevaardigden, duckfacefetijisten, HSS’ers of Ass’ers, HB’ers, MOSC Oostende bezoekers zonder radio-antenne of satelietverbinding voor hun Tv (die ze niet langer kwijt kunnen in het plaatselijke containerpark).

Laatste geweigerde doelgroep zijn de bas classe, geseinde gedetineerden, die geïnterneerd zouden moeten zijn, maar telkens weten te ontsnappen wegens agressieve handelingen t.o.v. medebewoners of die ontsnappen aan de overbevraagde onderzoeksrechters, en politiekorpsen, die de dijken momenteel coronavrij moeten houden. Deze criminelen grijpen de kans om onschuldige vrouwelijke ex- slachtoffers te belagen en aldoende, hun voorwaarden meermaals te schenden. Om dit te ontlopen, pijpen ze, eens geseind, hun justitie-assistentes of hun ProDeo advocaat. Deze ‘slachtoffers’ en stalkers, mogen als residentiële clienten, hun 4G slechts 20 min gebruiken, naast een vast toestel, volgens KDH.

Dit onderwerp werd uitgepuurd tijdens een anderhalf durend gesprek tussen de twee Founders, waarbij de twijfel, werd uitgesproken, door LT, over de labiliteit van KDH. LT, versterkt door zijn negatieve ervaringen met geesteszieke vrouwen, zoals bij een ondergeschikte werkneemster met een borderline stoornis, uit zijn firma, was voorbarig toen KDH, de vermoedens toch min of meer kon ontkrachten. Er werd eveneens met veel begrip gereageerd op de eerlijkheid van LT en dit werd hem direct in dank afgenomen.Het koppel zet uiteraard de stap voorwaarts en nemen dit akefietje mee op, in hun structureel onderbouwde draaiboek,teneinde hier niet meer op terug te komen en meer tijd te kunnen steken in levensnoodzakelijk, zinvolle tijdsbesteding. KDH, gaf toe dat de accuraatheid van LT, wonderbaarlijk hoge toppen scheert en dat het hun waardering voor elkaar, nog aangescherpt heeft.

Deze laatste geviseerde groep,de gedetineerden, geïnterneerden, wordt als enige, echt de toegang geweigerd, tot de festiviteiten en hebben contactverbod met de executieven en hun families. Dirk De Wachter en Guido Belcanto werkten achter de schermen aan een App, waarbij, enkel op ‘ja’ of ‘Nee’ moet worden gedrukt, na de vraag of ze euthanasie overwegen of niet.

De parners zetten hun nieuwbakken samenwerking uiteraard verder en dragen ‘open communicatie’, hoog in het vaandel.
Animatie voor zwakbegaafden en mongolide of corpulente burgers, liefhebbers van shlagermuziek, Dag allemaal lezers, Dana Winner adepten, Frans Bauwer, Marco Borsato, zal worden verzorgd door de ploeg van de legendarische sitcom ‘Safty First’ en de Callboys, onder leiding van J.Eelen met M. Simoni als clown. Festivalbandjes voor gratis beker water van de talrijke Sipwells met gewijd zeewater werden ter beschikking gesteld door de WZC, die leeglopen. Volle stempelkaarten van de RVA kunnen ingeruild worden voor een overlevingsloon.

Overzeese dagtoeristen en bootvluchtelingen en Parshippers, zijn eveneens welkom en kunnen hun sloep aanmeren aan steiger 69, zij worden opgevangen aan de hulppost van het Rode Kruis in Moerbeke. Deze ontheemden moeten echter een veilige dodentocht voorzien in hun dagschema, om hun aanwezigheid op de opening, te kunnen garanderen. In vogelvlucht wordt een bewegwijzerde route uitgestippeld, signalisatie verzorgd door firma Fijen-Van Cauwenberg. Dit over een afstand van 73 km naar de coördinatieplaats, teneinde een spoedprocedure te kunnen bewerkstelligen voor een dagvisum met uitnodiging voor de festiviten op de festivalweide, voor de kust van Oostende.

Er wordt een gratis concert aangeboden in de grote Chirotent. Uw behoefte kan u doen in de eigenhandig gesjorde udo, die regelmatig wordt schoongepoetst door het dienstpersoneel. Handen worden vooraf ontsmet, plastic handschoenen en stukken douchezeep worden aan geboden door de Sven&Svetlana Compagnie. 1 euro voor Pipi, 3 euro voor kaka. Coördinatie wordt verzorgd door VZW De Hooghe en co, na aankomst, terug op de plaats van opening, zal Crocky chips zout en echte Cola worden aangeboden, dit geheel terzijde van high society en executives.

Na de officiële lancering, kunnen de exclusieve genodigden dan vrijblijvend de nacht doorbrengen in een kamer in de building of piramide onder de loft van de executives. Een bijhorende kamerman crosdres, naar voorkeur, wordt ingeschakeld als lepel om u te verwarmen of plezieren naar uw wens. Een zekere dominante maturiteit wordt verwacht naar het personeel toe. Ze vestaan bij voorkeur de gangbare gebarentaal uit het plaatselijke getto. Vertaling NED-BRO talk, hangt aan de ballustrade , waar u de ‘dienstmaagd’man mag vastketenen, gedurende de nacht teneinde na zijn diensturen, uw nachtrust te kunnen waarborgen.

Via Freewifi kan u inloggen door de Facebookpagina te liken en vervolgens uw pièces unique, via de site bestellen, via het contactformulier, onderaan de pagina. Mensen zonder laptop of desktop, kunnen uiteraard een gele postkaartinsturen. Een persoonlijk contactmoment, wordt vervolgens vastgelegd, om uw voorkeuren en persoonlijke accenten, in overleg, te bespreken met beide ontwerpers L&K, in de vernieuwde vestiging te Oostende. Het 2020 Berlijn 2.0, aan de door Corona, geherwaardeerde, Belgische kust. Het nieuwe cliënteel zal voornamelijk bestaan uit toeristen, die voor enkele dagen naar de moderne badplaats afzakken. Het stadsbestuur voorzag reeds een circulatieplan, om de stormloop van gegadigden en de bijhorende files, in goede banen te leiden.

Voorzien wordt, dat begin juni, dit jaar, de eerste modellen, de deur uit zullen vliegen. Täske, re-invented, verandert door de samenwerking met Tack, als V.O.F, van naam en wordt omgedoopt tot, V.O.F taskforce genaamd TACKsTASKE. De samensmelting tussen beide bedrijven, staat vast ingepland; Desalnietemin wordt achter de schermen, online welteversttan, reeds gründlich, overleg gepleegd en strategische plannen, voor een groots toekomstig samenwerkingsverband, grondig besproken. In een strategisch sterk, doch zeer flexibel businessplan, werd de doelgroep uitgepuurd,de toegevoegde, lees: exlusieve waarde, in kaart gebracht. De achtereenvogende fases voor de opstart van TACKsTASKE, ligt nu op tafel bij het boekhoudkantoor.

In de nabije toekomst toe zullen beide firma’s, onder gemeenschappelijke noemer fungeren. De voorkeur van de founders gaat echter uit, naar het louter ‘ontwerpen’ en het ontwikkelen van de proto-types. De reproducties worden uit handen gegeven aan Italiaanse werknemers en studenten via een IBO contract, in samenwerking met de Vdab. Geïnteresseerde vakmensen in spé, kunnen desgewenst, als stagair ingeschakeld worden, om de kneepjes van het vak aangereikt te krijgen of bijhorende neventaken tot hun rekening te nemen. Dit tegen een tegemoetkoming volgens baremma, naargelang de verdienste of de jaren ervaring. Een vliegende start, in het verschiet. Beide firma’s, de versmelting van de gevestigde waarde en de start-up, staan vol ongeduld, in de startblokken.

Voetnoot: De content van deze site wordt vanaf 1 juni, in de drie landstalen en het Esperanto vertaald (vertalingen Täckco & K compagny)

Voor het opstellen van deze tekst werd Terry Pratched onder de arm genomen, geassisteerd door zijn trouwe eclectic Wicca, Esmée Wedersmeer.

De SEO van deze site wordt beperkt tot enkele begrippen die onvindbaar zijn via de meest efficiente zoekmachine Google, en dient nog ter nazicht van de firma tack,goedgekeurd te worden, Dhr. Tack L.

Deze site is onvindbaar voor personen die zich het vakjargon niet eigen gemaakt hebben, voor het ingeven van woorden in de zoekmachine, of hun tassen en masse inkopen in de Action, Zeeman of Wibra, of illegaal verhandelen, via de Albanese of Italiaanse mafia en de Bombello’s van Zelzate.

Bij deze wordt u dus van ganser harte uitgenodigd op de plechtige opening met vernissage en de lancering van een gloednieuw topmerk en een model fietszadel- of handtas om U tegen te zegen.

Een samenwerkingspact, ment to be, and YES, they CAN!Scanderen ze.
De wereld ligt aan hun voeten.

T&K

Afmetingen
Breedte 17 cm
Hoogte 13 cm
Diepte 5 cm
Lanceringsprijs: 49 €

Geef een reactie