KAvnTri

Vol trots, stellen we onze nieuwste realisatie aan het grote publiek voor. Tevens krijgt u een woordje uitleg over het model, onze missie en visie, ons plan van aanpak en de criteria, waaraan ons cliënteel niet mag voldoen. We stimuleren het hokjesdenken en hopen de kloof tussen arm en rijk te vergroten of op z’n minst te bestendigen.

Na een woordje uitleg en wat duiding bij de festiviteiten, ontvangt u uw persoonlijke uitnodiging voor de officiële lanceringsplechtigheid en de vernissage.

Persoonlijke uitnodigingen hiervoor, werden reeds verstuurd, maar zullen wegens de huidige corona restricties, met enige vertraging, in uw brievenbus gedeponneerd worden. De vernissage met vegan hapjes en 2 Worldshake drankjes van Oxfam, wordt verzorgd door het stadsbestuur, het uitgebreide voorwoord door De Crem Pieter en door de schepen van Culturele- en feestelijke aangelegenheden, gevolgd door de officiële openingsceremonie met keynote van het ondernemende en menslievende Foudersduo S&K, gevolgd door een zeer beknopt woordje van burgervader Lieven Dehandschutter in de plaatselijke voertaal. Er kan natuurlijk ook een prijzige zuipkaart worden aangekocht voor de dorstigen die liever een Orval of ander abdijbiertje, willen degusteren met een bordje salami of tapa’s. De opening van de keten, gelegen in de prestigieuze Stationsstraat, zal wellicht, ook een boost geven aan de Horeca in de binnenstad.

De volledige winst gaat naar het goede doel voor de ‘Warmste Midweek’ die nu in juni valt en nu eenmalig via Klara, Radio 1 en Radio Maria, tot in de huiskamer wordt gebracht. Dit voor luisteraars, waarvoor de toegang tot de festiviteiten wordt geweigerd. De totale som wordt gebruikt voor de voorzieningen van kooien van Faraday in gewapend beton. De projecten worden via openbare aanbesteding toegekend, aan bij voorkeur Poolse bouwfirma’s, in zonevreemde bosrijke gebieden.

Over wie welkom is in deze nieuwe kooien, werd grondig overlegd, in functie van het redden van de staatskas, teneinde de catastrofale verliezen te laten stagneren. Een gat dat per seconde 509 euro groter wordt, tot een krater van 476,385,995 euro. Vandaag een feit.

Ondanks de vergevingsgezindheid en het mededogen van de Founders S&K, werd de waslijst randdebielen helaas, onrealistisch groot. Edoch zal de harde lijn doorgetrokken worden en slapen de debielen desnoods op elkaar. De waslijst, dient diagonaal te worden gelezen.

Melden zich aan en worden gescheiden in rijen van 2: Getromenteerde kunstenaars en artiesten aan de grond, rolstoelgebruikers zonder armen, hangjongeren, verzuurde senioren, blinden, mensen in milife crisis, gediagnosticeerde psychiatrische patiënten en gecolloceerden, geestelijken, incompetente ceo’s en directeurs. , Borderliners en Narcisten, Feministen, partijvoorzitters en vakbondsafgevaardigden, duckfacefetijisten, HSS’ers of Ass’ers, HB’ers, Cipierskelder bezoekers zonder radio-antenne of satelietverbinding voor hun Tv (die ze niet langer kwijt kunnen in het plaatselijke containerpark).

Laatste geweigerde doelgroep zijn de bas classe, geseinde gedetineerden, die geïnterneerd zouden moeten zijn, maar telkens weten te ontsnappen wegens agressieve handelingen t.o.v. medebewoners of die ontsnappen aan de overbevraagde onderzoeksrechters, en politiekorpsen, die de steden momenteel coronavrij moeten houden. Deze criminelen grijpen de kans om onschuldige vrouwelijke ex- slachtoffers te belagen en aldoende, hun voorwaarden meermaals te schenden. Om dit te ontlopen, pijpen ze, eens geseind, hun justitie-assistentes of hun ProDeo advocaat. De securitygroup Tjen Group Tri en de landmacht nemen hun voorzorgen om deze criminelen, de toegang, gewapend met M4rs te ontzeggen.

Deze laatste geviseerde groep, de gedetineerden, geïnterneerden, wordt dus als enige, echt de toegang geweigerd, tot de festiviteiten en hebben contactverbod met de executieven en hun families. Dirk De Wachter en Guido Belcanto werkten achter de schermen aan een App, waarbij, enkel op ‘ja’ of ‘Nee’ moet worden gedrukt, na de vraag of ze euthanasie overwegen of niet.

Animatie voor slechte chauffeurs, schapen, hokjesdenkers en verzuilde regelneven, liefhebbers van shlagermuziek, Dag allemaal lezers, Dana Winner adepten, Frans Bauwer, Marco Borsato, zal worden verzorgd door de ploeg van de legendarische sitcom ‘Safty First’ en de Callboys, onder leiding van J.Eelen met M. Simoni als clown. Festivalbandjes voor gratis beker water van de talrijke Sipwells met gewijd water werden ter beschikking gesteld door de WZC, die leeglopen. Volle stempelkaarten van de RVA kunnen ingeruild worden voor een overlevingsloon.

Overzeese dagtoeristen, bootvluchtelingen en KVO’ers, jongeren van Carolus en Berkenboom, Huawei en Apple adapten, met nood aan prikkelarme toestellen, lees zenhipsters wier Barbier corona heeft, zijn eveneens welkom en kunnen hun sloep aanmeren aan steiger 69, zij worden opgevangen aan de hulppost van het Rode Kruis aan de Moervaart of de brug van Temse. Deze ontheemden moeten echter een veilige dodentocht voorzien in hun dagschema, om hun aanwezigheid op de opening, te kunnen garanderen. In vogelvlucht wordt een bewegwijzerde route uitgestippeld, signalisatie verzorgd door firma Fijen-Van Cauwenberg. Dit over de volledige afstand naar de coördinatieplaats, teneinde een spoedprocedure te kunnen bewerkstelligen voor een dagvisum met uitnodiging voor de festiviten op de festivalweide, van de Staionsstraat tot het stadspark.

Er wordt een gratis concert aangeboden in de grote Chirotent. Uw behoefte kan u doen in de eigenhandig gesjorde udo, die regelmatig wordt schoongepoetst door het dienstpersoneel. Handen worden vooraf ontsmet, plastic handschoenen en stukken douchezeep worden aan geboden door la Compagnie de zak Laurent. 1 euro voor Pipi, 3 euro voor kaka. Coördinatie wordt verzorgd door VZW De Hooghe en co, na aankomst, terug op de plaats van opening, zal Crocky chips zout en echte Cola worden aangeboden, dit geheel terzijde van high society en executives.

Na de officiële lancering, kunnen de exclusieve genodigden dan vrijblijvend de nacht doorbrengen in een kamer in de building of Van Der Valk suites, onder de loft van de executives. Een bijhorende kamerman crosdres, naar voorkeur, wordt ingeschakeld als lepel om u te verwarmen of plezieren naar uw wens. Een zekere dominante maturiteit wordt verwacht naar het personeel toe. Ze vestaan bij voorkeur de gangbare gebarentaal uit het plaatselijke getto. Vertaling NED-BRO talk, hangt aan de ballustrade , waar u de ‘dienstmaagd’man mag vastketenen, gedurende de nacht teneinde na zijn diensturen, uw nachtrust te kunnen waarborgen. Geheel vrijblijvend. De founders buiten geen mensen uit en het personeel eist een voorkeursbehandeling als ‘ondergeschikten’.

Via Freewifi kan u inloggen door de Facebookpagina te liken en vervolgens uw pièces unique, via de site bestellen, via het contactformulier, onderaan de pagina. Mensen zonder laptop of desktop, kunnen uiteraard een gele postkaart insturen. Een persoonlijk contactmoment, wordt vervolgens vastgelegd, om uw voorkeuren en persoonlijke accenten, in overleg, te bespreken met beide ontwerpers S&K, in de vernieuwde vestiging te Sint-Niklaas. Het 2020 Berlijn 2.0, in het door Corona, geherwaardeerde, Zoete Waasland. Het nieuwe cliënteel zal voornamelijk bestaan uit toeristen, die voor enkele dagen naar de moderne metropool afzakken. Het stadsbestuur voorzag reeds een circulatieplan, om de stormloop van gegadigden en de bijhorende files, in goede banen te leiden. Onder de grootste markt, in de ondergrondse parking worden de staanplaatsen ‘Pieleke Kaat’ volledig vrijgehouden voor bolides.

Voorzien wordt, dat begin juni, dit jaar, de eerste modellen, de deur uit zullen vliegen. Täske, re-invented, verandert door de samenwerking met Verkauteren, als V.O.F, van naam en wordt omgedoopt tot, V.O.F taskforce genaamd KAvnTri. De samensmelting tussen beide bedrijven, staat vast ingepland; Desalnietemin wordt achter de schermen, online welteverstaan, reeds gründlich, overleg gepleegd en strategische plannen, voor een groots toekomstig samenwerkingsverband, grondig besproken. Bouwplannen voor een nieuwe vestiging, op een exotische locatie, lees tropisch eiland, liggen op de tekentafel bij de gerenomeerde architect, Paul De Hooghe. In een strategisch sterk, doch zeer flexibel businessplan, werd de doelgroep uitgepuurd, de toegevoegde, lees: exlusieve waarde, in kaart gebracht. De achtereenvogende fases voor de opstart van KAvnTri, ligt nu op tafel bij het boekhoudkantoorvan Debbie Vercauteren, De Wulder invest.

In de nabije toekomst toe zullen beide firma’s, onder gemeenschappelijke noemer fungeren. De voorkeur van de founders gaat echter uit, naar het louter ‘ontwerpen’ en het ontwikkelen van de proto-types. De reproducties worden uit handen gegeven aan Italiaanse werknemers en studenten via een IBO contract, in samenwerking met de Vdab. Geïnteresseerde vakmensen in spé, kunnen desgewenst, als stagair ingeschakeld worden, om de kneepjes van het vak aangereikt te krijgen of bijhorende neventaken tot hun rekening te nemen. Dit tegen een tegemoetkoming volgens barema, naargelang de verdienste of de jaren ervaring. Een vliegende start, in het verschiet. Beide firma’s, de versmelting van de gevestigde waarde en de start-up, staan vol ongeduld, in de startblokken.

Voetnoot: De content van deze site wordt vanaf 1 juni, in de drie landstalen en het Esperanto vertaald (vertalingen S&K compagny)

Voor het opstellen van deze tekst werd Terry Prattched onder de arm genomen, geassisteerd door zijn trouwe Eclectic Wicca, Eretha Franklin.

De SEO van deze site wordt beperkt tot enkele begrippen die onvindbaar zijn via de meest efficiënte zoekmachine Google, en dient nog ter nazicht van de firma Verkauteren.

Deze site is onvindbaar voor personen die zich het vakjargon niet eigen gemaakt hebben, voor het ingeven van woorden in de zoekmachine, of hun tassen en masse inkopen in de Action, Zeeman of Wibra, of illegaal verhandelen, via de Albanese of Italiaanse mafia en de Bombello’s van Zelzate.

Bij deze wordt u dus van ganser harte uitgenodigd op de plechtige opening met vernissage en de lancering van een gloednieuw topmerk en een model buidel- of handtas om U tegen te zegen.

Een samenwerkingspact, ment to be, and YES, they CAN! Scanderen de twee overenthousiaste founders.
De wereld ligt aan hun voeten.

S&K

Afmetingen
Breedte 26 cm
Hoogte 20 cm
Diepte 1,5 cm
Lengte verstelbare riem 80 cm tot 150 cm
Lanceringsprijs: 59 €

Geef een reactie